Website verkopen?

Veel bedrijven en particulieren die lang een website hebben gehad en ermee willen stoppen verwijderen simpelweg hun website. Dit is niet altijd handig, in veel gevallen vertegenwoordigd deze website nog een bepaalde waarde. Er zijn sites die enkele duizende euro's waard zijn die simpelweg de prullenbak in gaan.

Of je nu een site hebt die maandelijks inkomsten oplevert of je bent klaar met je hobby en vraagt je af of de gemaakte website nog iets waard is. Ik kijk graag voor je of deze website nog een bepaalde waarde vertegenwoordigd. Ik publiceer het adres niet online, je aanvraag zal vertrouwelijk worden behandeld en er komen geen kosten bij kijken.

Voor welk bedrag kun je je website verkopen

Hoe ik te werk ga: Na het ontvangen van je aanvraag bekijk ik wat de waarde is van je site afhankelijk van o.a. de volgende factoren: kwaliteit van de teksten, eventuele huidige inkomsten, hoe de site in de zoekmachine staat, ontwerp van je site, de toekomstige mogelijkheden, het aantal bezoekers op je site, of de site technisch in orde is en of er leden zijn ingeschreven bij je website. De waarde kan aan de hand van die factoren zeer verschillen van enkele tientjes to duizende euro's.

Verkoop mogelijkheden

Hoe kun je je website het beste verkopen? Het lijkt aannemelijk dat het verstandig is om de website goed onder handen te nemen en een laatste update te geven voor de verkoop, echter is dit vaak niet verstandig. Er komen behoorlijk wat kosten kijken bij het updaten, dit krijg je er meestal niet uit bij de verkoop van een site. Daarnaast worden urls bij wijzigingen vaak aangepast wat een negatieve invloed heeft op hoe de site in de zoekmachines gevonden kan worden. Verder kun je overwegen om je site aan te bieden op een veiling site zoals ebay. Als het geen probleem is dat anderen zien dat je site tekoop staat, dan zou dit een optie kunnen zijn. Let wel op dat de kosten vaak gegarandeerd zijn en de verkoop niet. Wil je dat je site terecht komt bij een partij met veel ervaring dan ben je bij Rovers Webdevelopment op het juiste adres.

Graag een bod op je website?

Benieuwd naar wat je website waard is? Stuur me een email of bel me dan ga ik kijken wat ik voor je kan betekenen. Zou de site voor mijzelf niet interessant zijn dan kijk ik toch altijd even naar wat je mogelijkheden zijn om je verder te kunnen helpen. Voor sites die niet aan ondergestelde wensen voldoen kunnen we helaas niets betekenen.

Sites die mogelijk interessant kunnen zijn:
- Inhoud sites met 30+ pagina's met als doel informeren of reclame inkomsten.
- Websites die een (gratis of betaalde) online dienst leveren waarbij de code de dienst levert.

Sites waar we helaas niets mee kunnen:
- Webshops
- Sites met weinig inhoud of niet unieke inhoud.

Stuur me een email

Interesse in het verkopen van je website stuur dan de volgende informatie (voor zover beschikbaar) via de mail naar me toe:
- Adres van je website.
- Leeftijd van de website.
- Aantal bezoekers per maand.
- Aantal pageviews per maand.
- Inkomsten per maand.
- Uitgaven per maand.
- En als er nog afspraken lopen dan hoor ik dat ook graag.

Heb je niet alle gegevens, stuur dan toch even een mail, wellicht komen we er toch uit.

Stuur de gegvens naar Paul Rovers via email paul@rovers.nl of bel me op 06 2600 2603 voor meer info.

Direct contact opnemen