Multisite CMS

Home » Webdevelopment » Multisite CMS

Maak het jezelf gemakkelijk met Multisite CMS. Dit is een applicatie die je een grote tijdsbesparing oplevert als je meerdere websites in beheer hebt. Kies voor een betaalbare oplossing met Multisite CMS en profiteer van alle voordelen die deze applicatie je biedt. Zo voer je een update in een keer door op al je websites. Ook voor wat betreft veiligheidsupdates zit je safe.

Multisite CMS: applicatie voor centraal beheer

Een enkele applicatie voor centraal beheer in de vorm van Multisite CMS biedt praktisch gemak. Je werkt al je websites bij met een simpele klik op de knop. Ben je tot nu toe bezig met het handmatig bijwerken van alle websites die je in beheer hebt? Laat dit tot het verleden behoren en profiteer voortaan van alle voordelen die een Multisite CMS te bieden heeft. Je krijgt bij mij exact wat je nodig hebt, zodat er geen overbodigheden zijn.

Optimale veiligheid

Bij het gebruikmaken van Multisite CMS is er nog een ander belangrijk aspect. Je hebt namelijk niet meer te maken met vele sites die een eigen paneel voor login hebben. Zo hoef je ook geen ellenlange lijst bij te houden met allemaal verschillende wachtwoorden. De applicatie maakt het mogelijk om snel en efficiƫnt veiligheidsupdates bij te werken. Daarbij is het paneel veilig op een plek verborgen, waar alleen jij toegang tot hebt.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen met het ontwikkelen van een Multisite CMS applicatie? Neem gerust contact op via 06 2600 2603 of stuur een e-mail naar paul@rovers.nl.


Neem de proef op de som

Bel naar 06 2600 2603 of stuur een e-mail naar paul@rovers.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.