Web development

Bij Rovers web development richten we ons op het maken van applicaties voor het web. Naast het bouwen van applicaties hebben we aanvullende diensten voor onze multisite oplossingen zoals technische seo en hosting support.

Webapplicaties

Of je nu een nieuwe applicatie wil laten maken of graag het onderhoud van een applicatie ergens anders wil gaan onderbrengen, we staan voor je klaar. Bij de bouw van webapplicaties maken we gebruik van de volgende programmeertalen: PHP, Javascript, CSS & HTML. We werken voornamelijk aan multisite, intranet en extranet oplossingen maar kunnen natuurlijk ook andere applicaties op maat voor je maken.

Multisite

Met multisite is het mogelijk om met één pakket duizende websites te onderhouden vanuit een enkele applicatie. Omdat bij het bouwen van multisite oplossingen de seo enorm belangrijk is, is er vanuit onze kant ook ruime kennis aanwezig op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

intranet

Intranet

Op zoek naar een oplossing om binnen je eigen bedrijf of organisatie informatie te delen en volstaan de standaard oplossingen niet? Dan maken we graag een applicatie op maat voor je. Of het nu gaat om een interne blog, het delen van documenten of het voor iedereen toegankelijk maken van de juiste data, er is altijd een betaalbare oplossing te bedenken.

Extranet

In een extranet is het mogelijk om offertes, facturen, contracten en andere bestanden met klanten te delen of om bijvoorbeeld betalingen met ideal te ontvangen in een op maat gemaakte omgeving.

Hosting support

We leveren op dit moment geen eigen servers meer maar werken met verschillende hosting partijen en kunnen ook de support op de servers verzorgen. Naast hosting support kunnen we ook de verhuizing van uw website verzorgen. In de afgelopen 20 jaar hebben we al honderde websites succesvol verhuist naar een nieuw onderkomen zonder downtime.

Technische SEO

We helpen klanten ook bij het verbeteren van de vindbaarheid van hun website. Dit doen we door te analyseren waar de mogelijkheden zitten en alle technische aspecten in orde te maken. Daarnaast kunnen we ook helpen bij het verkrijgen van nieuwe links en het geven van advies. Het schrijven van teksten laten we of over aan de klant zelf of aan een tekstschrijfbureau. Bouw je zelf websites? En komen je sites maar niet hoger in Google? Dan kunnen we je verder helpen met advies en technische support.

Onze werkwijze in 5 stappen:

1. Kennismaking en inventarisatie

Na een kennismaking gaan we kijken wat de wensen zijn zodat we een eerste plan kunnen maken.

2. Proef versie

Voordat we de uiteindelijke applicatie maken is het belangrijk om eerst een klikbare proefversie te hebben. In deze proefversie kunnen alle wensen nogmaals goed getest worden om te kijken of alle opties wel echt nodig zijn en/of er wellicht nog extra functionaliteiten nodig zijn.

3. Ontwikkelfase

Na grondig testen van de proefversie gaan we aan de slag met de applicatie zelf.

4. Oplevering

Bij het opleveren gaan we nogmaals alles doorlopen om te kijken of alles volledig naar wens is en maken we eventuele laatste aanpassingen.

5. Doorontwikkelen en optimaliseren

Als de gewenste oplossing eenmaal staat, staan we klaar om mee te denken over eventuele uitbreidingen in de toekomst en kunnen we updates blijven verzorgen.