Webdevelopment

Webdevelopment is het proces van het ontwikkelen van websites en webapplicaties. Het omvat het ontwerpen, coderen, implementeren en onderhouden van websites en webapplicaties. Om deze applicaties te maken worden verschillende technologieën gebruikt, zoals HTML, CSS, JavaScript en server-side scripting. Bij Rovers Webdevelopment gaat het voornamelijk om het bouwen van webapplicaties met behulp van PHP, Javascript, HTML & CSS.

klantenportaal

Webapplicaties

Er zijn vele soorten webapplicaties die gemaakt kunnen worden zoals een multisites CMS, klantportaal of boekingssysteem. Bij het ontwerpen van een applicatie, zijn er veel mogelijkheden zoals pdf-creatie, mailen, integratie van API-koppelingen, gegevens visualisatie, voorraadbeheer, enquête-creatie, backup management, online betalen (ideal), webscraping, urenregistratie, documentbeheer, klantenonderzoek, retourenbeheer, facturering & klantenservice.

Klantportaal

Op zoek naar een oplossing om je klanten sneller en vooral beter te kunnen helpen? Dan maak ik graag een klantportaal op maat voor je. Of het nu gaat om het tonen van de status van bestellingen, offerte aanvragen, retourenbeheer, online betaling of project voortgang, door het geven van inzicht op elk gewenst moment kun je veel vragen voorkomen. In een klantportaal kunnen uiteraard ook worden gebruikt voor klantencontact en onderzoek. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je het beste even contact opnemen. Lees verder

Multisite CMS

Met een multisite CMS is het mogelijk om vanaf een centrale plek duizenden websites te onderhouden met een enkele applicatie. In de afgelopen jaren heb ik voor verschillende affiliates & linkbuilders van deze oplossingen gemaakt zodat ze niet langer wekelijks honderden WordPress sites moeten bijwerken en lijsten moeten bijhouden van honderden wachtwoorden. Lees verder

Boekingssysteem

Eenvoudig online boekingen ontvangen en verwerken, en direct online betalingen regelen en notificaties verzenden vanuit één applicatie. Met een online-reserveringssysteem kunnen klanten op een gebruikersvriendelijke manier afspraken maken of zich inschrijven voor een evenement. Ook is er de mogelijkheid om direct online de betaling te regelen. Lees verder


Mijn werkwijze in vijf stappen:

1. Kennismaking en inventarisatie

Na een kennismaking gaan we kijken wat de wensen zijn zodat we samen een eerste plan kunnen maken.

2. Proef versie

Voordat de uiteindelijke applicatie gemaakt kan worden is het belangrijk om eerst een klikbare proefversie te hebben. In deze proefversie kunnen alle wensen nogmaals goed getest worden om te kijken of alle opties wel echt nodig zijn en/of er misschien nog extra functionaliteiten nodig zijn.

3. Ontwikkelfase

Na grondig testen van de proefversie ga ik aan de slag met de applicatie zelf.

4. Oplevering

Bij het opleveren gaan we nogmaals alles doorlopen om te kijken of alles volledig naar wens is en maak ik eventuele laatste aanpassingen.

5. Verder ontwikkelen en verbeteren

Als de gewenste oplossing eenmaal staat, sta ik voor je klaar om mee te denken over eventuele uitbreidingen in de toekomst en kan ik updates blijven verzorgen.

Neem de proef op de som

Bel naar 06 2600 2603 of stuur een e-mail naar paul@rovers.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.