Mobiel betalingen ontvangen

Home » Blog » Mobiel betalingen ontvangen

Mobiel betalingen ontvangen van klanten is ideaal en biedt ondernemers meerdere voordelen. Een betaalterminal is uiteraard een optie, maar dan heb je ook nog vaak te maken met extra werkzaamheden. Denk maar aan de invoer van klantgegevens of aan het verzenden van een factuur. Er is een meer praktische en efficiƫnte oplossing voorhanden om mobiel betalingen te ontvangen. Kies daarom voor gemak en laat je eigen mobiele betaal webapplicatie ontwikkelen.

Betaling ontvangen met mobiele website

Je hebt de mogelijkheid om voortaan op een gemakkelijke manier mobiele betalingen te ontvangen. Dit is namelijk mogelijk met een mobiele website, waarbij je facturen aanmaakt en deze eenvoudig deelt via WhatsApp of via email. Je ontvangt de betalingen dan heel gemakkelijk met je mobiel.

Zo werkt het

Je maakt met de mobiele betaal webapplicatie een betaalverzoek aan dat je klant direct ontvangt en in de gelegenheid stelt om mobiel te betalen. Bij het aanmaken van een betaalverzoek voer je simpelweg het bedrag in en kies je het te selecteren kanaal om het betaalverzoek te delen. Nadat je klant betaald heeft, ontvang je direct de bevestiging dat de betaling is gedaan.

Dit zijn de voordelen

Je hoeft met de keuze voor een mobiele betaal webapplicatie voortaan geen betaalterminal meer te gebruiken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de betaling met een andere actie te combineren, zoals de invoer van klantgegevens. Als je door mij je mobiele betaal webapplicatie laat maken, zorg ik voor maatwerk. Hierdoor krijg je een betaaloplossing die perfect is afgestemd op jouw bedrijfsvoering. Ook is de mobiele betaal applicatie in je eigen huisstijl uit te voeren. Een ander voordeel is dat de betaling snel is afgerond en je jouw klant wat dat betreft optimaal gemak biedt.

  • Betaalterminal is overbodig
  • Combineren met invoer klantgegevens
  • Maatwerk betaaloplossing
  • Uitgevoerd in je eigen huisstijl
  • Optimaal gemak voor je klant

Inzicht en overzicht

De mobiele betaal webapplicatie biedt je overal en altijd inzicht in de betalingen. Er is een actueel overzicht beschikbaar waarmee je in een oogopslag ziet hoe het ervoor staat. De webapplicatie zorgt er namelijk voor dat de mobiele betalingen rechtstreeks gedigitaliseerd worden. Dit maakt het bovendien eenvoudig om alle betalingen van klanten in je boekhouding te verwerken.

Aanvulling op bestaand betaalsysteem

Heb je een voorkeur om je klanten meerdere betaalopties aan te bieden? Het is natuurlijk ook mogelijk om mobiele betalingen te ontvangen als aanvulling op je bestaande betaalopties. Op deze manier voorzie je jouw klanten met de webapplicatie in een extra betaalmogelijkheid.

Wil je ook een betaaloplossing op maat?

Profiteer van alle voordelen van mobiel betalingen ontvangen. Ik maak graag een maatwerk betaaloplossing voor jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Ik ben telefonisch te bereiken via 06 2600 2603 en per email via paul@rovers.nl.

Neem de proef op de som

Bel naar 06 2600 2603 of stuur een e-mail naar paul@rovers.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.Website verkopen

Website verkopen?

Gebruik je je website niet langer en heeft deze nog waarde, dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Lees verder

Mobiel betalingen ontvangen

Mobiele betalingen

Betalingen ontvangen met je mobiel door eenvoudig betaalverzoeken met je factuur mee te versturen.

Lees verder

SEO analyse integratie

SEO info in CMS

Bij het bewerken van je website is het erg handig, als je direct kunt zien, waar de meeste mensen naar zoeken.

Lees verder

Partner monitoring

Partner monitoring

Controleer je verkregen links periodiek op hun status en krijg een notificatie als er een link offline gaat.

Lees verder